Com arribar al Mas Prat

L’Hostalnou de Bianya es troba a 7 quilòmetres d’Olot, a 25 de Besalú i a 30 de Ripoll. Aconsellem que als cercadors de localització demaneu per l’Hostalnou de Bianya.

Hi ha tres opcions per arribar al Mas Prat:
  1. Autopista AP-7 direcció Girona. Sortida 6 sortida Olot. Autovia direcció Banyoles. Direcció Besalú-Olot. Quan s’arriba a Olot, direcció Camprodon. Seguint la N-260 passareu per la Canya i Llocalou fins el nucli de l’Hostalnou de Bianya, punt quilomètric 89.Trencar a l’esquerra. La casa queda a 500 metres del nucli urbà.
  2. Autovia de Vic, direcció Olot per Túnel de Bracons (Sortida 69). A l’entrada d’Olot anar a totes direccions fins trobar l’indicador de Camprodon-Ripoll. Passareu per la Canya i Llocalou fins el nucli de l’Hostalnou de Bianya, N-260 punt quilomètric 89. Trencar a l’esquerra. La casa queda a 500 metres del nucli urbà.
  3. Direcció Vic, Ripoll, Sant Joan les Abadesses. Entre Sant Joan les Abadesses i Sant Pau de Seguries hi ha una rotonda que porta cap a Olot i la Vall de Bianya, tot passant pels túnels de Collabós. Després dels túnels, a 8 quilòmetres, arribareu a l’Hostalnou de Bianya, N-260 punt quilomètric 89.Trencar a la dreta. Trencar a l’esquerra. La casa queda a 500 metres del nucli urbà.
Un cop a l'Hostalnou de Bianya: S’ha de travessar la plaça Joaquim Burch en direcció a l’església de Santa Margarida, fer uns 300 metres i agafar un trencant a mà dreta direcció a l’església. A uns 200 metres més endavant hi ha un trencant a mà dreta que us portarà fins al Mas Prat.